Klun - MineralSejemski prostor

Pohištveni sejem Ambient leta 2008 je predstavljal poseben projektni izziv. V namen predstavitve podjetja smo se povezali s primernim strateškim partnerjem Mineral in si tako lahko privoščili tudi malce več razkošja materialov.

Projekt je bil oblikovalsko zahteven, izdelki iz kamna namreč potrebujejo kovinsko pod-konstrukcijo, da bi jim lahko zagotovili želeno obliko. Razstavljeni izdelki so obiskovalce prepričali, da ponujajo nekaj več. Marmor, oniks in sivec smo predstavili v različnih oblikah, vedno v sožitju z mehkobo čudovitega sedežnega pohištva. Predstavili smo več unikatnih izdelkov iz kamna, sprejemni pult, ki obljublja prestiž, ter svetlečo steno iz oniksa, ki z veličastnim sijajem ob vsakem soočenju upraviči svojo dragocenost.

V sodelovanju s Klun-ambienti: Jure Janžekovič, Robert Klun, udia

dizajniranje pohištva iz kamnitih materialov - marmor

Vam je všeč kar vidite?

V Qstudiu smo venomer zainteresirani za nove, navdihujoče projekte in enkratne ljudi s katerimi lahko sodelujemo. Če imate tovrsten projekt v mislih in vam mi lahko pomagamo pri njegovi uresničitvi, nas prosimo kontaktirajte in vzeli si bomo čas za pogovor.

Kontaktirajte nas še danes.