Duplex Ljubljana-Šiška

Za zahtevnejšega naročnika smo izpeljali popolno predelavo stanovanjskega dupleksa. Neuporabno in slabo izkoriščeno tlorisno razporeditev smo spremenili v udoben in lep dom.

Najzahtevnejše je bilo pritličje s slabo osvetljenim in precej zaprtim tlorisom. V prvi fazi smo združili dnevni prostor in kuhinjo, da sta “zadihala” v dnevni svetlobi in povezanosti z atrijem. Naslednji izziv so predstavljali hodnik, stopnice v nadstropje in toaleta. Prostore in arhitekturo smo preuredili v udobno kopalnico z utility-jem in funkcionalnejše stopnice s predalniki za obutev. Zaradi prostorske razkošnosti zgornjega hodnika smo precejšen del izkoristili za garderobni prostor, spalnice pa smo z novo arhitekturo prilagodili življenjskemu slogu naročnika. Stanovanje je bilo deležno novih inštalacij ter talnih in stenskih oblog.

J. Janžekovič, Qstudio

 kuhinja po meri kuhinja v visokem sijaju živahen dnevni ambient pohištvo po meri

Vam je všeč kar vidite?

V Qstudiu smo venomer zainteresirani za nove, navdihujoče projekte in enkratne ljudi s katerimi lahko sodelujemo. Če imate tovrsten projekt v mislih in vam mi lahko pomagamo pri njegovi uresničitvi, nas prosimo kontaktirajte in vzeli si bomo čas za pogovor.

Kontaktirajte nas še danes.